Uus modernne kuni 5 m kõrguste lagedega maja Viimsis

Pähkli tee 10, Pringi küla, Viimsi vald

174.50 M²1184 M² krunt5 Tuba4 Magamistuba545 000 €

Viimsis, Pringi külas ootab esimesi omanikke kvaliteetselt ehitatud, läbimõeldud planeeringuga kuni 5 meetri kõrguste lagedega 174,5 m² uus kodu.

ERAMU
Eramu on projekteeritud tunnustatud arhitekti Martin Kinks, Novel Arhitektuuribüroo poolt.
Eramu iseloomustavateks joonteks on valgusküllus ja õhulisus.
Üheks märksõnaks on kindlasti olnud ebaolulise eemaldamine - eramus ei leia ühtegi pikka pimedat koridori, nurgatagust või kasutut pinda. Hooldate ainult seda pinda mis on oluline ja mida ka kasutate.
Planeering on funktsionaalne kuid samas leiab majast ruumid, mis on iseloomulikud märksa suurematele kodudele: eraldiseisev majapidamisruum, walk-in garderoob, saun-minispaa, hobiruum-garaaž.

Voolava planeeringuga eluruumid ja kuni 5 meetri kõrgusega laed annavad väliselt kompaktse maja siseruumidele avara tunnetuse. Kogu maja on avatud katuslaega, mis tagab õhulise interjööri ja loob mulje justkui suuremast hoonest.

Eramu kavandamisel on jälgitud parimat paiknemist ilmakaarte, vaadete ja ligipääsu suhtes. Ühekordne maja annab võimaluse luua ümbritseva väliruumiga sideme. Igast toast on võimalik astuda õue ning kasutada maja koos krundi ja terrassidega ühtse tervikuna.
Majal on kaks terrassi 32, 8 m² ja 15, 9 m².

KINNISTU
1184 m² suurune kinnistu paikneb männimetsaga ümbritsetud alal. Pähkli tee on täna tupiktänav, mis tagab mõnusa vähese liiklusega elukoha. Kinnistule paistab terve päeva päike,

Teised pakkumised piirkonnas

Kerttu Ämarik

Kerttu Ämarik

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.