Unikaalne mereäärne Haabneeme rannahoone

Kesk tee 27, Haabneeme alevik, Viimsi vald

421.60 M²861 M² kruntKüsi hinda

Unikaalne võimalus saada Haabneeme rannahoone uueks omanikuks ja olla partner ühele Eesti restoranimaastiku lipulaevale - Siigur restaurants gruppi kuuluvale - OKO rannarestole.

Haabneeme rannahoone asub Viimsi poolsaare kaunil Haabneeme rannajoonel, pakkudes hingematvaid vaateid merele, Tallinna siluetile ja kordumatutele päikeseloojangutele. Asukoht on tuntud oma puhta looduse, rahuliku atmosfääri ning aktiivse kogukonna poolest, olles samal ajal vaid lühikese autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast.

HOONE:
Hoone on projekteeritud tunnustatud arhitektibüroo Korrus poolt ning valmis 2018 aastal. Kolmekorruselise hoone üldpind on 421.6 m². Kinnistu suurus on 861 m², sihtotstarve 100% ärimaa. Kinnistul asub veel tõkkepuuga eraldatud alal 6 parkimiskohta ning merepoolses osas on ca 160 m² suurune väliterrass. Hetkel on hoone kogu ulatuses kasutuses restoranina, kuid hoone on projekteeritud viisil, mis annab võimaluse kohandada kinnisvara vastavalt tulevastele ärivajadustele või turutrendidele.

RENDILEPING:
Hetkel on kehtiv rendileping kuni 2033 aastani tunnustatud restoraniga OKO. OKO resto on mitmete auhindadega pärjatud restoran, mis kuulub Siigur restaurants gruppi (siigur.ee). OKO menüüs on peafookuses slow fast food ehk aeglane kiirtoit. Lisaks serveeritakse OKO Restos puuküttega ahjus valmistatud Itaalia Romano stiilis pitsat, erinevate lisanditega friikartuleid ning muid kergemaid toite.

Teised pakkumised piirkonnas

Lii Salusaar

Lii Salusaar

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.