Stiilne ja valgusküllane korter Merirahu Villas

Merikalju tn 4, Haabersti linnaosa, Tallinn

70.80 M²3 Tuba2 MagamistubaTerrass410 000 €

Korteri üldpind on 70.8 m², millele lisandub 28,4 m² päikesepoolne väliterrass ning osa hoovialast suurusega 79 m². Korter on täielikult sisustatud (hinnas sisaldub kogu mööbel, standardpaketi siseviimistlus, jahutusseade elutoas ja elektrikardinate valmidus).

Hästi läbimõeldud planeering, mis koosneb esikust (10.4 m²), avar avatud köök ja elutuba (29.9 m²), kaks magamistuba (11.6 ja 12.2 m²), dušširuum (4.5 m²), eraldi majapidamisruum (2.3 m²).

SISEVIIMISTLUS
Valgusküllasust aitavad luua 2.85 m² kõrgused laed, maast laeni aknad, naturaalne õlitatud puitparkett ja heledat tooni seinad ja kaunis helehalli tooni sisseehitatud gardroobikapid ning köögimööbel. Sanruumides loovad meeleolu mahedat tooni marmorimitatsiooniga plaadid.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Korteris on kasutusel kaugküttesüsteem vesipõrandakütte lahendusega. Kaasaegne ventilatsioonisüsteem ning lisaks korteri elutoas on lisaväärtusena olemas konditsioneer.

TARK MAJA
'Targa maja' lahendus, võimaldab nutiseadmesse installeeritud tarkvara abil juhtida videofono ja tarbimisnäitude ning küte-, jahutuse- ja ventilatsioonisüsteeme.

PARKIMINE / PANIPAIK
Korteri lisandub maa-aluses garaažis parkimiskoht hinnaga 25 000 eurot ning panipaik hinnaga 7 500 eurot.

MERIRAHU VILLAD
Merirahu Villad on uus ja hinnatud elamurajoon mere ja metsa ääres. Kauni arhitektuuriga kvartali arhitekt on Martin Aunin. Ehitaja Mitt&Perlebach.

Teised pakkumised piirkonnas

Kairi Vanem

Kairi Vanem

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.