Ehitusloaga/võtmed kätte lahendusega kinnistu Pirital

Piipheina tee 2, Kloostrimetsa, Pirita linnaosa, Tallinn

1552 M² krunt350 000 €

Kui Sinu jaoks on oluline kvaliteetne ja vaikne elukeskkond, mis samal ajal on linnale lähedal, siis see asukoht on just täpselt Sulle ja Sinu perele! Kinnistuga tuleb kaasa tunnustatud arhitektibüroo Korrus poolt teostatud projekt elegantsele, piirkonda sobituvale villale, millele on väljastatud ka ehitusluba.
Hind sisaldab 22% käibemaksu.

Kinnistu suurus on 1 552 m². Olemas on kommunikatsioonid, liitumispunktid asuvad kinnistu piiril, lepingud olemas ja tasutud.
-elekter
-tsentraalne vesi
-tsentraalne kanalisatsioon

Kinnistu piiril on ka Telia valguskaabli ots (liitumised tasumata).

Olemasolev projekt on kahekorruseline, 3 magamistoa (lisaks üks tuba, mida on soovi korral võimalik kasutada kontori, külaliste toa või sauna eesruumina) maja, mille suletud netopind on ca 190 m2. Projekti iseloomustavateks joonteks on avarus ja avatus. Projekteerimisel on arhitektid lähtunud asukoha unikaalsusest viisil, et tänavapoolne osa tagab majaelanike privaatsuse ning eluruumid avanevad privaatse sisehoovi poole. Elutuba on avatud läbi kahe korruse. Olemas on nii põhiprojekt kui eriosade projekt ja see sisaldub müügihinnas. Soovi korral on võimalik ka osta võtmed kätte lahendus. Lisainfo täpsema huvi korral. Hind sisaldab 22% käiebemaksu.

Tegemist on vaikse ja rohelise piirkonnaga, mille naabruskonnas on kõik uued majad. Kõik mugavaks eluks vajalik on siinsamas. Läheduses on kilomeetrite viisi tervisesportdi radu.

Teised pakkumised piirkonnas

Kerttu Ämarik

Kerttu Ämarik

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.