Merepiiriga privaatne villa Lohusalus

Vahimäe tee 26, Lohusalu küla, Lääne-Harju vald

349.70 M²9478 M² krunt5 Tuba4 MagamistubaTerrassKamin1 890 000 €

Kordumatute päikeseloojangutega villa Lohusalu poolsaarel. Läbimõeldud ja avara planeeringuga maja iseloomustab hubane ja merelähedane elukeskkond väga ökonoomsete tehnolahendustega.

Villa on ideaalne perele, kelle jaoks on oluline, et igal pereliikmel oleks piisavalt isiklikku privaatruumi, kuid samas väärtustatakse kõrgelt ka pere ja lähedastega koosveedetud hetki. See on paik, kus saad oma päeva alustada värskendava suplusega otse voodist tõustes.

Müügihind sisaldab käibemaksu.

ERAMU
Maja on projekteeritud viisil, mis laseb nautida ümbritsevat loodust, privaatne asukoht võimaldab majale suuri aknapindu, mis omakorda lubavad ümbritseva looduse ilu ja võlu majja sisse.
Kahekorruseline, 350 m2 suurune villa asub Lohusalu poolsaare läänekaldal, Lohusalu sadamast 1.5 km kaugusel. Ca 9 500 m2 kinnistul asuv eramu on justkui majakas mere kaldal.

Eramu on planeeritud ilmakaari arvesse võttes – elutuba-köök on läbi maja planeeringuga ning suured maast laeni aknad avanevad nii hommiku-, päeva- kui õhtupäikese suunal. Kõikide tubade aknad avanevad mere ja ühtlasi ka päikeseloojangu suunal. Magamistubadest on pääs terrassile.
Maja iseloomustavateks joonteks on avarus, valgusküllus, läbimõeldud planeering ja detailid. Uutel omanikel on suurepärane võimalus luua oma maitsele ja vajadustele vastav kodu. Siin annavad avarust ja suursugusust juurde aatrium, mis kõrgub läbi kahe korruse.

Teised pakkumised piirkonnas

Kerttu Ämarik

Kerttu Ämarik

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.