Uus kvaliteetne eramu Pirita privaatsel tupiktänaval

Kallaste 5, Pirita, Pirita linnaosa, Tallinn

226.10 M²1011 M² krunt5 Tuba4 MagamistubaSaunTerrass777 000 €

Kui hindate privaatsust ja kvaliteeti, siis see pakkumine on just teile. Pirita privaatses tupiktänavas on müüki tulnud funkstiilis 5-toaline eramu.

2023. aastal valminud eramu asub looduskaunis ja hinnatud Pirita - Kose asumis. Eramu asetseb privaatsel 1 100 m² suurusel reljeefsel kinnistul, pakkudes vaikust ja looduslähedast elukeskkonda, olles samal ajal jalutuskäigu kaugusel kõigest, mis on eluks vajalik.

MAJA PLANEERING
Maja on avar ja läbimõeldud planeeringuga.
Esimesel korrusel asub esik, kus on walk-in garderoob ja mahukas sisseehitatud garderoobikapp. Edasi liikudes võtab vastu avatud köögiga elutuba, mis on selle kodu süda – koht, kus pere ja sõpradega meeldejäävaid hetki nautida.
Lisaks asub esimesel korrusel veel töötuba ja saunaga vannituba. Vannitoast pääseb otse terrassile.
Suurtest, maast laeni akendest paistab majja piisavalt naturaalset valgust. Elutoa pikenduseks on mõnus pea 39 m² suurune terrass, mis võimaldab soojal ajal tubase elu õue üle viia.

Teisel korrusel asuvad kaks lastetuba, põhimagamistuba ja vannituba. Põhimagamistoast ja vannitoast pääseb suurele katuseterrassile.

SISEVIIMISTLUS JA KONSTRUKTSIOON
Siseviimistlus on minimalistlikus stiilis. Kvaliteetsed uksed ja aknad, põrandaid katab looduslik parkett, vannitubades on kasutatud kvaliteetseid Villeroy & Boch keraamilisi plaate ja Hansgrohe sanitaartehnikat.

Eramu on projekteeritud Hi-Tech stiilis,

Teised pakkumised piirkonnas

Kerttu Ämarik

Kerttu Ämarik

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.