Merevaate ja ehitusloaga kinnistu Püünsis

Tormilinnu 1, Püünsi küla, Viimsi vald

1924 M² krunt270 000 €

Kas oled kunagi unistanud kodust, kus igal õhtul saad nautida päikeseloojangut otse oma terrassilt või elutoa diivanilt? Püünsis, Viimsi poolsaare läänekaldal, on just müüki tulnud täpselt selline haruldane võimalus – 1 924 m² suurune merevaatega kinnistu, mis pakub ideaalset tasakaalu looduse ilu ja kvaliteetse elukeskkonna vahel.

ASUKOHT
Püünsi küla on tõeline peidetud aare. Siinsed rannad ja vaated teevad sellest ühe Viimsi hinnatuima piirkonna, mis samas jääb linnakärast piisavalt kaugele, et pakkuda rahu ja privaatsust. Siin elades tunned end kui suvekodus – aastaringselt. Kinnistust vaid 40 meetri kaugusel on meri, kus saad igal hommikul värskendava ujumise teha või lihtsalt jalutada mööda vaikset rannajoont. Pandju saar, lindude oaas, on vaid paarikümne sammu kaugusel, pakkudes ideaalseid võimalusi looduse avastamiseks ja jälgimiseks.

Oma perele turvalise ja mugava elu tagab ka Püünsi infrastruktuur – kool ja lasteaed asuvad vaid 900 meetri kaugusel. Ei mingeid hommikusi ummikuid ega kiirustamist – kõik on sõna otseses mõttes kiviviske kaugusel. Igapäevased toimetused on lihtsad ja käepärased – lähim kauplus on vaid 400 meetrit eemal. Haabneeme keskus jääb 7-minutilise autosõidu kaugusele.

KINNISTU
Kinnistu on avatud lõuna ja lääne suunas, pakkudes terve päeva jooksul päikest ja imelisi vaateid. 1 924 m² suurune ala jätab piisavalt ruumi, et mahuks ära maja, suured terrassid ning ruumi jääks veel ka aiale.
Olemas on ehitusprojekt,

Teised pakkumised piirkonnas

Kerttu Ämarik

Kerttu Ämarik

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.