94 sammu paradiisi

Vene tn 1, Vanalinn, Kesklinna linnaosa, Tallinn

89.40 M²3 Tuba2 MagamistubaSaunKamin3000 €

Kui Sa tahat edalda vanalinna kõige unikaalsemas korteris, siis nüüd on Sul see võimalus. Otsime perfect Match'i sellele luksuslikule, kordumatule ja detailideni läbimõeldud vanalinna katusekorterile.

Korteri renoveerimine kestis tervelt aasta, millele eelnes sama pikk aeg põhjalikku eeltööd ja projekteerimist. Renoveerimise kallal töötas 11 meeskonda, kelle aastatepikkune kogemus ja praktika võimaldasid algsest, ajale jalgu jäänud planeeringust ja väsinud korterist, luua võrratu ja luksusliku kodu. Kõik tööd viidi läbi Muinsuskaitse range järelevalve all, et säilitada ajalooline väärtus ja samas pakkuda kõiki kaasaegseid mugavusi.

Korteri planeering on sama erakordne kui selle asukoht. Avar elutuba avaneb kolme ilmakaarde - itta, lõunasse ja lääde, tuues tuppa rohkelt valgust ja pakkudes imelisi vaateid vanalinnale – nii päevavalguses kui ööpimeduses. Magamistuba asub maja vaiksemas osas ning sellega on ühendatud privaatne en suite vannituba. Saun on selle kodu tõeline pärl – saunalavalt avaneb lummav vaade vanalinna katustele, muutes igapäevase lõõgastumise tõeliselt luksuslikuks kogemuseks.

Sisearhitekt Helen Kolks on loonud interjööri, mis on sama peen kui funktsionaalne. Kogu korteri mööbel ja arhitektuursed lahendused on valminud rätsepalahendusena – kaasaarvatud elutoa käsitöö villa-siidivaip.

Hoolikalt valitud materjalid ja läbimõeldud valguslahendused toovad esile korteri unikaalsed arhitektuurilised detailid,

Teised pakkumised piirkonnas

Lii Salusaar

Lii Salusaar

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.