Avar, stiilne ja valgusküllane korter Harku järve kõrval

Volmre tn 33, Haabersti linnaosa, Tallinn

84.30 M²3 Tuba2 Magamistuba348 000 €

HOONE
Vikimõisa elamurajooni on arendanud väga hinnatud ja kiidetud Kaamos kinnisvara.
Uueväärne korter, avara elamispinnaga 84,3m² paikneb hoone kõrgel esimesel korrusel. A- energiaklassi kandev hoone valmis 2022 aasta lõpus. Vaivundamendile ehitatud hoone fassaadi katab puidu ja krohvi viimistlus. Korterite vahelaed on monteeritavatest raudbetoonpaneelidest ning siseseeinad on suurepärase müraisolatsiooniga (seinte paksus 240mm).

KORTER
Üliselt saab korterit iseloomustada kui väga valgusküllast ja super hea plaeeringuga kodu, kus on mõeldud ka väikseimate mugavuste peale.
Korteri koosseisu kuulub esik (9,5m²), avatud köök- elutuba (32,1m²), ruumikas walk-in garderoobiga magamistuba ( 19,3m²), avar dušhiruum-WC (5,3m²), majapidamisruum (2,9m²) ja eraldi WC (2,2m²).

Korteri siseviimistluseks valitud premium paketti on täiendatud erilahendus mööbliga ja lahendustega märgade ruumide osas.
Esikus on mahukas ja stiilne tumendatud klaasiga garderoobikapp.

Ruumikas elutoas on avarad aknapinnad ning pääs päikeselisele rõdule (6,4m²). Köögimööbel on eritelimus firmast a-ruut ning lisaks hästi läbimõeldud asetusele mahutab endas ka "pocket kappi" kuhu on peidetud kohvimasin, mikrolaineahi jm). Köögitehnika seadmed (induktsioonpliit, külmkapp, kubu, praeahi) Elektrolux.
Premium magamistoas on kõrged laed, mahukas gardroobikapp ning eraldi väga mahukas ja kvaliteetne walk-in gardeoob.
Väiksem magamistuba on valgusküllane

Teised pakkumised piirkonnas

Kairi Vanem

Kairi Vanem

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.